#гудгейм фонд за стипендии

Main Quest: подкрепа за бъдещите звезди на българската гейминг индустрия!

GoodGame-Logotype-RGB

Създаваме фонд за стипендии в партньорство с Тук-Там – глобална мрежа за успех на млади таланти в България. Целта му е да предлага стипендии на млади професионалисти, които искат да се развиват в областта на видео игрите.

Как да подкрепиш каузата?

Star

Купи си мърч

+50 Charisma

Heart

Направи дарение

+10 Karma

Lightbulb

Включи се с продукт

+70 Visibility

hashtag

Стани спонсор

+100 reputation

Страст

81% от генерация Z играе
видео игри

Мечта

Част от тях искат да превърнат страстта си
в професия

Цел

Да им предоставим условия да превърнат мечтата в цел

Целим да изградим среда за младите хора, които искат да създават видеоигри. Нашата мисия е да предоставим финансова помощ, за да може всеки желаещ да се впусне в това приключение уверено. Гейминг индустрията е най-голямата развлекателна индустрия в света и ние искаме да помогнем на българските таланти да оставят своя отпечатък.

Нашите партньори:

#SPONSORS

#OTHER PARTNERS

Прозрачност

#гудгейм и Тук-Там поемат отговорността за прозрачност – да комуникират към всички парньори по какъв начин се използват средствата.

Предишните ни Каузи

prepodavame.bg

В последните месеци на 2021 #гудгейм започна първата си благотворителна кампания в подкрепа на prepodavame.bg – платформа на “Заедно в Час” за ресурси, уроци и източници, които помагат на българските учители да създават интересни, увлекателни и качествени уроци в класните си стаи.

Успяхме да достигнем 19 172 лв в рамките на 2 онлайн събития.

DevHubOne

В #гудгейм благотворителната кауза за 2023 г. обединихме сили с фондация DevHubOne. Нейният създател Васил Анастасов и екипът му споделяха безплатно своите знания и умения, свързани със създаването на видео игри в едно от софийските училища, но мечтаеха да достигнат до повече ученици.

Успяхме да съберем 8 000лв. + 10 000лв. в техника за да осъществим тази мечта!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ #ГУДГЕЙМ!

Ако геймингът и знанието са близки до сърцето ти, запиши се за нашия нюзлетър, за да бъдеш информиран за бъдещи проекти и кампании в подкрепа на смислени каузи!

ИНИЦИАТИВА НА TDB PLAY

Началото на #гудгейм е поставено от TDB Play – компания за гейминг, маркетинг и гийк култура, както и организатор на Българския Гейминг Маратон.