07-Joystick

#GOODGAME AGENCY BRAWL

Мултидисциплинарен гейминг турнир за българските комуникационни агенции в подкрепа на добра кауза!

Play Video
RBSQ 1v1 Photo 2

#гейминг турнир

Да разберем коя агенция има най-големите гийкове в екипа си. Всичко ще се случва на живо, така че колеги, приятели, както и всички наши зрители ще могат да гледат шоуто лайв!

#благотворителност

Турнира ще е част от нашата благотворителна кампания и ще се случи между 28ми и 31ви януари. Таксата за участие ще отиде в подкрепа на добра кауза!

ЗАЕДНО С...

Нашите гейминг експерти, които ще водят шоуто, ще коментират игрите и ще предоставят наградите за победителите.

Дими Деянски

Водещ

НАГРАДЕН ФОНД: Инфлуенсър маркетинг услуги на стойност 10,000лв.!

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Кога и къде

28-31.01.2024

Събитието ще се състои в Studio Asterisk в центъра на София. Всеки отбор ще трябва да присъства от една до три вечери, в зависимост от това колко добре се представи.

Отбори

Турнира е за всякакъв вид комуникационни агенции. Всяка агенция има право да изпрати отбор от 3 души, които да се състезават от нейно име. Задължително е поне двама от отбора да са представители на агенцията.

Благотворителност

Таксата за участие за един отбор е 1000лв. Приходите от таксата ще покрият разходите на организацията и ще подкрепят директно благотворителната кампания на #гудгейм.

Награди

Нашите партньори инфлуенсъри ще предоставят безплатни услуги на агенциите, които са се представили най-добре: 1во място – 5,000лв; 2ро – 3,000лв; 3то – 1,000лв.; 4то – 1,000лв; 

Излъчване на живо

Турнирът ще бъде част от благотворителният стрийм на  #гудгейм и ще се излъчва в twitch.tv канала на TDB Play.

Шоу

Водещите ще провеждат кратки интервюта с участващите отбори по време на шоуто. През останалото време ще коментират вашите игри на живо.

Турнир

Турнирът е пригоден както за опитни така и за неопитни геймъри – всеки е добре дошъл! Форматът е единична елиминация.

Игрите

Ще играем: League of Legends 2v2, Counter Strike 2v2, Quake Champions 2v2, FC 24 1v1, Mortal Kombat 1v1, Brawlhalla 1v1, StarCraft 2 1v1, Tetr.io 1v1, Trackmania 1v1.

Избиране на Игри

Всеки отбор ще може да забрани три игри и да избере една от деветте опции за всеки мач в определен ред. След като и двата отбора направят своя избор, оставащата игра ще стане решаваща.

Потвърдили участници

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

TBA

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ #ГУДГЕЙМ!

Ако геймингът и знанието са близки до сърцето ти, запиши се за нашия нюзлетър, за да бъдеш информиран за бъдещи проекти и кампании в подкрепа на смислени каузи!

ИНИЦИАТИВА НА TDB PLAY

Началото на #гудгейм е поставено от TDB Play – компания за гейминг, маркетинг и гийк култура, както и организатор на Българския Гейминг Маратон.