ПОМОЩ ЗА КРИЗАТА В УКРАЙНА

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Как можеш да помогнеш?

Молим ви да се вкючите по какъвто начин можете към борбата срещу ужасите на войната и човешкото страдание. Можете да участвате в мирни демонстрации, да пречите на фалшивите новини като дискутирате ситуацията с близки и приятели, или да дарявате пари, дрехи, и лекарства на организации за хуманитарна помощ в българия и чужбина. 

Екипът на Гудгейм работи активно с представители на тезе две организации:

Българският Червен Кръст следи с тревога ситуацията в Украйна и набира средства за хуманитарна подкрепа на Украинския Червен Кръст. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

BG4UA е организация, сформирана от български предприемачи и представители на IT сферата в България, която набира средства за настаняване на украински бежанци у нас. ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Пълен списък с български организации, в подкрепа на пострадалите в Украйна, можете да намерите ТУК

Инициативи на гейминг общността

Гейминг обществата по цял свят са силно съпричастни към случващото се в Украйна и изключително бързо създават проекти, които да отразят своите гласове, както и тези на артисти, разработчици и играчи по цял свят. Призоваваме всеки, който се интересува от гейм дизайн, eSports и 3D графики, да се включи. Това са само малка част от тях:

В България:

В чужбина:

ZenArtVR

Българската компания предлага работа за 3D атисти, девелопъри и гейм дизайнери от Украйна.

11bit Studios

Студиото разработчик на играта This War of Mine дарява 100% от приходите от играта към Украинския Червен Кръст.

Together 4 Ukraine

Организацията е инициатива на eSports индустрията в Румъния, подпомагаща бежанци, търсещи убежище в страната.

Unity

Unity предлага пакети с Assets за гейм дизайн направени изцяло от Украински разработчици. Приходите са изцяло насочени към кризата в Украйна.

Свържете се

Насреща сме за всякакви коментари, предложения и дискусии по темата как най-ефективно можем да подадем ръка на пострадалите в Украйна. Създадохме чат стая на нашия публичен Дискорд канал, изцяло посветена на тази дискусия. Ако търсите още начини да помогнете или искате да дискутирате темата с гейминг общността, включете се!